Training Portal
DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH
Postfach 1260
83292 Traunreut
(08669) 31-0
info@heidenhain.de
http://www.heidenhain.de

Koulutus

HEIDENHAIN tarjoaa kysyntään perustuvaa koulutusta, jossa tekninen tietämys välitetään käytännönläheisesti, tehokkaasti ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Teknistä koulutusta ja NC-ohjelmointikoulutusta on tarjolla useissa maissa paikallisen toimiston tai valtuutetun yhteistyökumppanin kautta.

NC-ohjelmointikoulutus
Kurssimuotoista HEIDENHAIN NC-ohjelmointikoulutusta järjestetään Tampereen seudun ammattiopistolla. Kolmipäiväisillä STEP-kursseilla ohjelmointia opetellaan HEIDENHAIN ohjelmointiasemilla. Sertifioidut kouluttajat käyvät läpi ohjauksen toimintoja alusta pitäen ja kurssit etenevät askelittain aina viimeisimpiin ohjelmointimahdollisuuksiin. Tarvittaessa erikoiskursseja järjestetään asiakkaan haluamasta aihealueesta tai asiakkaan luona.

Huoltokoulutus
HEIDENHAIN järjestää huoltokursseja mittajärjestelmille ja ohjauksille. Kurssit järjestetään pääsiassa Tampereella. Tarvittaessa räätälöimme kurssin asiakkaan tarpeen mukaan.

Kurssit koneenrakentajille ja modernisoijille
Koneenrakentajille ja modernisoijille järjestetään mm. PLC-ohjelmointi-, käyttöönotto- ja optimointikursseja tehtaalla Traunreutissa Saksassa. Kursseista löytyy lisätietoa tehtaan kotisivuilta www.heidenhain.de